Schoolvisie


Bij ons op school zijn we dolenthousiast over een open en positieve benadering van onderwijs! We willen een omgeving creëren waarin ieder kind de kans krijgt om te stralen en met trots te groeien.

We zijn ervan overtuigd dat kansrijke uitdagingen bieden in een warme en veilige omgeving de sleutel is tot een harmonieuze ontwikkeling. Daarom dagen we onze leerlingen graag uit om hun grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontdekken en een gezonde dosis zelfvertrouwen op te bouwen.

Bij ons staat warmte en zorgzaamheid hoog in het vaandel. We willen dat elk kind zich veilig en geborgen voelt omdat we weten dat dit de basis vormt voor elk fantastisch leeravontuur. In onze school willen we dat elke kleuter en elk kind zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt. Ook ouders en externen zien we als een zeer belangrijke partner in het ondersteunen van de groei van elk kind.

We zijn volop betrokken bij het groeiproces van onze kleuters en leerlingen. We juichen ze toe om actief deel te nemen, vragen te stellen, ideeën te delen en hun eigen leerpad te ontdekken. Daarbij besteden we veel aandacht aan de harmonie tussen lichaam en geest en de harmonie tussen kind en omgeving. Zo ontwikkelen ze een blijvende passie voor leren.

Kortom, onze schoolvisie draait om het creëren van een warme en kansrijke omgeving waarin elk kind in harmonie met zichzelf en de wereld kan groeien om zo zijn volledige potentieel te bereiken.

1/1